Gulv- og ​fundamentstøbning til private og erhverv

Støbning af sokler, fundamenter og gulve er et af vores ekspertiseområder. Murermester Christian Laursen har mange års erfaring inden for området og råder over noget af det mest avancerede udstyr til at løse alle støbeopgaver.

Jeg udfører opgaver for både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder. Min virksomhed består af dygtige ingeniører, betonarbejdere og murere, der sikrer, at du altid kan få en professionel rådgivning, før arbejdet går i gang.

Murermester Christian Laursen udfører alle former for betonarbejde ved erhvervsbyggeri og boligbyggeri. Fra støbning af fundamenter til etablering af gulve, vægge og etageadskillelser. Jeg står også til rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve eller sokler og ved etablering af trapper eller mure.


Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Derfor kan du trygt vælge Murermester Christian Laursen, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.​

​Indhent et tilbud på murerarbejde

Er du interesseret i at høre, hvad dit projekt skal koste, så kontakt mig gerne i dag!

Telefon: 2235 3098

E-mail: ​kontakt@murermester-cl.dk

Sådan er Murermester Christian Laursen​

Se de seneste anmeldelser om Murermester Christian Laursen fra Trustpilot.com

Fantastisk håndværker

Jeg har sjældent haft så fantastisk en håndværker som Christian.  Han er ekstrem dygtig, pålidelig og udfører et arbejde, der er langt over forventet. Jeg giver Christian Laursen de bedste anbefalinger med på vejen. Jeg kommer til at bruge ham næste gang, jeg skal have udført murerarbejde. Det er helt sikkert.

Super service

Super service, opdatere én løbende og støder man mod forhindringer informere han en om de muligheder der er for at lave et pænt arbejde. Vi gør gerne brug af ham igen, til andre projekter.

Dækker hele Sjælland

Med base i Slagelse kører jeg ud til hele Sjælland og udfører murerarbejde​ for private og erhverv.

Mangeårig erfaring

Som alsidig murermester med flere års erfaring kan du trygt stole på, at det jeg laver er kvalitet.

Indhent et murertilbud

Jeg påbegynder aldrig arbejdet før vi er enige om prisen - lad mig skræddersy en pris på din opgave.